شیمی رو چطور بخونیم؟

در روش مطالعه 1403-07-13
اشتراک گذاری

نحوه‌ی مطالعه‌ی درست درس شیمی 📚 


سلام به همه‌ی رفقای خفن و دوست داشتنی 😎


می خواهیم نحوه درست خوندن درس شیمی رو که یکی از مهمترین دروس برای بچه‌های ریاضی و تجربی هستش رو بررسی کنیم. 🤓



درس شیمی دبیرستان مباحث خیلی متنوع و پراکنده ای داره و پر از نکات ریزه که حسابی طراح های کنکور و نهایی می تونن روش مانور بدن. همچنین مسائلش حسابی بچه‌ها چه از لحاظ مفهوم و چه از لحاظ محاسبات آزار میده و خیلی ها این درس رو دوست ندارن.😞



برای خوندن این درس شما باید اول منبع آموزشی اول خودتون رو یه درستی تعیین کنید و این برای هر کس متفاوته و باید دبیر یا ویدیو مناسبی که حرف طرفو خوب می فهمید رو پیدا کنید و بعدش کتاب مناسب سطح خودتون رو پیدا کنید ( در مورد منابع درس شیمی متنی تو کانال قرار داده شده که منابع کمک درسی مهم رو توش بررسی کردیم) 



سعی کنید موقع یادگیری از منبع آموزشی تون شش دنگ حواستون جمع باشه و حتما از حاشیه نویسی و نوشتن توضیحات اطراف شکل ها و نمودار ها 📊 غافل نشید.

بعدش سر وقت درس نامه کتاب کمک درسی تون برید . تقریبا همه کتب کمک درسی شیمی درسنامه‌های کامل و حجیم دارن و خوندنشون یکم زمان بره . دور اول درسنامه رو کلمه به کلمه بخونید و نکات مهم شو مشخص کنید و مسائل رو گام به گام تحلیل کنید. نکاتی که چشمگیر هستن و تو متن کتاب درسی نیستن رو اطراف کتاب درسی حاشیه نویسی کنید. تا برای مرور های شب امتحانی و آزمونی به جای خوندن یه درسنامه‌ی حجیم از متن کتاب و نکاتی که اطرافش نوشتید استفاده کنید و توی درس شیمی خیلی حواستون به رنگ ها و شیب نمودار ها و روند های صعود و نزولی تو جدول ها و کاربرد مواد گفته شده باشه. که تو تست ها و سوالات جاخالی و ... خیلی مهم اند.



شیمی خوندتون رو سعی کنید دو قسمت کنید. یه قسمت مسائل و یه قسمت مفاهیم و حفظیات . بعد از خوندن درسنامه و تحلیل شو و حاشیه نویسی شما برای زدن تست های حفظیات و مفاهیم آماده اید و با زدن سوالات و تست های زیاد این مطالب براتون کاملا جا می افتن و بعدا فقط کافیه یه مروری رو کتاب کامل شده تون داشته باشید.


برای مسائل یکم قصه فرق می کنه. مسائل رو می تونید یه کاغذ اول سوالات درسنامه رو سعی کنید حل کنید و همون جا راه حلش رو نگاه کنید و ببینید کجا مشکله و برطرفش کنید و اگر لازم بود چند تا مسئله رو تیپ بندی شده برای خودتون یه جا بنویسید تا راه حلش دستون بیاد و بعدش از مسائل ساده یواش یواش شروع کنید.


حواستون باشه توخونه شیطون گولتون نزنه و از ماشین حساب اصلا استفاده نکنید.❌


سرعت محاسبات تون با حل سوالات زیاد به مرور افزایش پیدا می کنه و برای محاسبات نمی خواد دنبال تکنیک های خیلی خاص که تو شرایط خیلی کمی کاربرد دارن استفاده کنید. و فقط یکسری تکنيک های ساده مثل رقم یکان و ... بلد باشید بد نیست ولی الزامی به تغییر روش ضرب و تقسیم تون و ... نیستش.


در ضمن استفاده از کتاب های مسائل شیمی هم برای این یادگیری و حل نمونه سوالات بیشتر رو خیلی توصیه می‌کنیم. 


امیدوارم که این توضیحات به دردتون خورده باشه و با این درس شیرین و دوست داشتنی هر چی سریع‌تر رابطه تون خوب بشه!


ارتباط با ما


🔸🔹🔸🔹 دانش آموزان عزیز برای اطلاع بیشتر از شرایط مشاوره، اخبار و اطلاعیه های گروه مشاوره شماتیک، می‌توانید به شماره ۰۹۰۰۹۴۱۲۹۳۹ پیام دهید.🔸🔹🔸🔹

نظرات (0)

اشتراک گذاری

اشتراک پست با دیگران