تحلیل آزمون در دوران جمع بندی

ایجاد شده توسط امیرحسین مصطفوی در تحلیل آزمون 1403-01-10
اشتراک گذاری

چند مورد مهم در مورد تحلیل آزمون های آزمایشی و آزمون جامع کنکوری در دوران جمع بندی:


۱.اولین کاری که شما در تحلیل آزمونتون باید انجام بدید برسی عملکردتون در اون آزمون و مقایسه با آزمون های قبلی هست که اگر پیشرفتی داشتید باید عوامل ایجاد کننده این پیشرفت رو شناسایی کنید و سعی کنید تقویتشون کنید و اگر پسرفتی داشتید باید حتما مشکلاتی که باعث این موضوع شدند رو شناسایی کنید و حلشون کنید. البته گاهی اوقات آزمون ها از نظر سطح نیز متفاوت می‌باشند پس شما در آزمون های جامع کنکوری باید سعی کنید که تراز خودتون رو در اون آزمون محاسبه کنید که از این طریق بتونید یک سکوی مقایسه ای بین آزمون هاتون داشته باشید و هر آزمون نسبت به آزمون های قبل پیشرفت کنید. 


۲.در مرحله بعدی باید برید سراغ برسی سوالات آزمون و همگی سوالات رو برسی کنید. دسته اول سوالاتی هستند که به آسونی تونستید از پسشون بر بیایید و نکته خاصی هم نداشتند پس تحلیل خیلی خاصی هم نخواهند داشت و با یک برسی کوچیک میتونید صفر تا صدشون رو در بیارید🛠


۳.🧐بعضی سوالات با وجود اینکه به آنها پاسخ صحیح داده اید اما باز هم دارای نکات مهمی می‌باشند که حتما باید کامل برسیشون کنید و نکاتشون رو در بیارید که بهتره یک دفترچه یاداشت هم داشته باشید و این سوالتی که نکات مهمی دارند یا ایده جالبی داشتند و ... رو داخلش یاداشت کنید.

 این دفترچه برای جمع بندی های قبل از آزمون یا دوران جمع بندی خیلی به دردتون میخوره و ممکنه همین سوالات در آزمون های آزمایشی بعدی یا حتی کنکور تکرار بشه😋.


۴.😡دسته بعدی سوالاتی هستند که شما در آزمون به آنها پاسخ غلط داده اید که برای برسی این سوالات باید دلیل اصلی پاسخ اشتباه دادن به این سوالات رو پیدا کنیم.

 من اینجا چند مورد از این دلایل رو براتون نام میبرم:

1.ضعف علمی

2.بی دقتی محاسباتی 

3.اشتباه در خوانش اطلاعات سوال 

4.انتخاب راه حل غلط و افتادن در دام سوال 

5.اشتباه در وارد کردن به پاسخ نامه 

و .....

که حتما باید این موارد برسی بشه و برای هر کدام راه حلی رو در نظر بگیرد تا در آزمون های بعدی دیگه این مشکلات تکرار نشه. (سعی میکنم در متن های بعدی که براتون مینویسم راه حل های هر کدام از این مشکلات رو هم معرفی کنم.)


۵.🙁سوالاتی که کلا به آنها پاسخی ندادید 

در برخورد با این سوالات هم باید برسی کنیم و علت اصلی پاسخ ندادن به سوالات رو پیدا کنیم. که گاهی اوقات ممکنه به علت عدم تسلط کافی روی مطالب🤨 یا نرسیدن به بودجه مربوطه و یا کمبود زمان و.... باشد که پس از برسی این موارد باید سوالاتی که میتوانیم را در خانه به طور کامل حل کنیم و نکات سوال رو به صورت کامل در بیاریم🧐.


۶.حالا وقتی سوالات همگی برسی شد باید تحلیل عملکرد و نحوه مدیرت آزمون خود را برسی کنید به این صورت که آیا توانستید دسته بندی صحیح و کاملی از سوالات در آزمون را انجام دهید یا اینکه توانستید طبق زمانبندی که از قبل برای آزمون تعیین کرده بودید پیش بروید و همگی سوالات را برسی کنید و ....

همچنین شرایطی روحی و روانی شما در هنگام مواجهه با سوالات مختلف و حل سوالات یا نرسیدن به جواب سوال🤬 و ...چگونه بوده است؟ و نحوه کنترل کردن خود در سر جلسه آزمون یا نحوه نشستن روی صندلی و زاویه سر و .... در جلسه آزمون که میتواند موجب ایجاد خستگی بیشتر شود🫠.


۷.پس از برسی همگی این موارد باید برنامه های بعدی خود را به گونه ای تنظیم کنید که بتوانید مشکلات و ضعف هایی که در آزمون داشته اید را در طول این برنامه ها حل کنید تا در آزمون بعدی این مشکلات کمتر شود و بتوانید نتیجه بهتری از آزمون خود بگیرید و همچنین با شناسایی مباحثی که در آزمون بیشتر در آنها مشکل داشتید و تسلط کمتری روی آنها داشتید میتوانید با گذاشتن آنها در برنامه خود تا آزمون بعدی روی این مباحث تسلط بیشتری پیدا کنید و در آزمون های بعدی سوالات بیشتری از این مباحث پاسخ دهید👌.


 و مورد آخر هم اینکه به یاد داشته باشید که آزمون های آزمایشی چراغی برای روشن کردن راهی که در پیش دارید هستند و باید در این آزمون ها همه مشکلات و نواقصی که داریم رو شناسایی کنیم و حلشون کنیم که بتونیم در جلسه کنکور دیگه این اشتباهات رو تکرار نکنیم پس یادتون باشه هیچ وقت نتیجه بد شما در یک آزمون آزمایشی نشانگر آینده شما نیست و فقط باید درس هایی که اون آزمون برای شما داشته رو یاد بگیرید و ازش به عنوان سکویی برای پیشرفت خودتون استفاده کنید.


ارتباط با ما


🔸🔹🔸🔹 دانش آموزان عزیز برای اطلاع بیشتر از شرایط مشاوره، اخبار و اطلاعیه های گروه مشاوره شماتیک، می‌توانید به شماره ۰۹۰۰۹۴۱۲۹۳۹ پیام دهید.🔸🔹🔸🔹

نظرات (0)

اشتراک گذاری

اشتراک پست با دیگران